För företag

Bli företagskund

Sverigetaxi är Sveriges största miljöcertifierade taxibolag. Vi tar dig och dina gäster bekvämt och smidigt till och från flyget, ser till att ni kommer på plats med stil eller hjälper dig med rullstol att komma dit du vill. Självklart kan vi på Sverigetaxi skräddarsy avtal som passar ditt företag och era transportbehov. Med flest tillgängliga bilar och högsta serviceambition kommer du att uppleva hur enkelt det kan vara att boka bilar som kommer i tid. Sverigetaxi ingår också i Cabonline Group, en koncern med ca 7000 bilar i Sverige och Norge.

Fasta priser? Appsolut!

När du bokar med Sverigetaxi appen får du alltid ett fast pris på din resa – innan du bokar den. Självklart lägger vi in alla eventuella rabatter och kan också koppla dina resor till ett konto för fakturering. Via appen har du också ständig tillgång till alla tidigare resor, plus att den ger dig en tydlig överblick över dina förbokade resor.

Idag kan du boka resor i 206 orter i Sverige samt 5 orter i Norge via appen, som också med fördel integreras i vårt affärsresesystem, med en rad innovativa funktioner. Exempelvis kan appen och webbokningsystemet tala om när hämtningen behöver ske om du är osäker på hur lång tid resan kommer att ta. Eventuell resepolicy kan integreras i systemet och det går att lägga in olika kostnadsställen – exempelvis på projektbasis – samt att få ut statistik över kostnader och miljömål som koldioxidutsläpp med mera.

Kontakta oss

ALL RIGHTS RESERVED. 2017 SVERIGETAXIKARLSTED.SE